Klik hier als u ook op kantoor eenvoudig wenst te genieten van heerlijke, gezonde losse thee.

De filosofie van Senza Tea is eenvoudig: Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om een moment te genieten, of iemand te laten genieten, van een kop heerlijke, echte thee. Dit doen we met uitzonderlijke losse theeën en slimme concepten voor horeca en bedrijven. Alleen losse thee inderdaad, want wij vinden dat een perfecte kop thee met beleving en een authentieke smaak met de hand verwerkt is en niet uit een zakje komt.


En we zijn erg trots op onze losse theeën, de fijnste en meest aromatische "full leaf" theeën van de beste plantages wereldwijd. In onze gearomatiseerde theeën en kruiden infusies gebruiken we alleen natuurlijke ingrediënten. Omdat de bladeren van losse thee niet worden fijn gehakt, bevatten zij daarnaast voor ons lichaam weldadige stoffen als anti-oxydanten, vitaminen en andere werkzame stoffen die een positieve invloed hebben op onze gezondheid.

 

Voor iedere grootte van een organisatie hebben we een passen de oplossing ontwikkeld. Dit uit zich door de grootte van de verpakking van de losse thee als door het doseersysteem. De inhoud van het doseersysteem varieert tussen 500 gram en 1.000 gram losse thee en de verpakkingen variëren van 250 gram, 500 gram en 1.000 gram.

 

Voor bedrijven tot 40 medewerkers hebben we zelfs een handmatige oplossing, zodat ook zij kunnen genieten van heerlijke, gezonde losse thee. een korte uitleg en foto van het concept ziet u hieronder.

 

Wanneer u meer informatie wenst, stuur dan ons gerust een email voor meer informatie. Ons email adres is info@wijhoudenvanthee.nl

 

 

Thee concept voor bedrijven en horeca

Voor kleinere bedrijven en horeca hebben we een oplossing ontwikkeld waarmee de losse thee eenvoudig gepresenteerd kan worden. Deze presentatie wordt u gratis in bruikleen gegeven bij een 2 weken durende proef of bij een eerste order van 6 thee variaties.

 

Bij dit concept krijgt u ook een gratis thee menu kaart. In deze menu kaart wordt een uitleg gegeven over de thee variatie. Na het lezen van de menu kaart weet de medewerker of klant precies welke smaak zijn voorkeur heeft.

 

Meer informatie? Bel ons, vul het informatie formulier in of bel ons direct op 06 - 205 372 99!

 

 

Thee concept voor grotere bedrijven

Onderstaand zie u het thee concept wat we voor grote bedrijven hebben ontwikkeld.

 

Met deze oplossing laten we u zien dat we graag met u meedenken.

 

Meer informatie? Bel ons, vul het informatie formulier in of bel ons direct op 06 - 205 372 99!

 

 

Volg ons op Twitter, like onze Facebookpagina, volg ons op G+, pin vrolijk mee, bekijk onze films via YouTube en volg onze bedrijvenpagina op LI


Contact:

Wij houden van Thee.nl

Mark Heerkes

Pisanostraat 378

5623 CL Eindhoven

 

BTW Nr. 12.98.49.200.B01

KVK.Nr.:17194377

 

Tel:  040 - 750 5815

Mail: info@wijhoudenvanthee.nl