Voor lekkere en smaakmakende theeconcepten!

Onze naam zegt het al: Wij houden van Thee!

 

Daarom willen we graag 3 unieke concepten bij u onder de aandacht brengen. Beide concepten zijn gebaseerd op de pijlers:

- natuurlijk;

- gezond en

- genieten.

De concepten zijn Plukkruidje, Senza Tea en Sunleaf Thee. Wanneer u naar beneden scrolt ziet u meer informatie van onze concepten.

 

De kracht van de Natuur

Onze theeen zijn puur natuurlijk zonder toevoegingen. De kwaliteit van onze theeën is gebaseerd op wat de natuur ons aan smaak, geur en kleur te bieden heeft.

 

Gezond

Omdat de bladeren van losse thee niet worden fijn gehakt, bevatten zij daarnaast voor ons lichaam weldadige stoffen als anti-oxydanten, vitaminen en andere werkzame stoffen die een positieve invloed hebben op onze gezondheid.

 

Genieten

Onze theeën zet u met rust. De ingrediënten zelf hebben rust nodig om uit te theeën tot hun maximale smaak. Daarnaast geeft het zetten van thee u ook een moment van rust in het jachtige en snelle leven van tegenwoordig.

 

 

Verse thee, losse thee, thee-enveloppen of pyramide-zakjes

Deze 4 varianten kunnen we u aanbieden. Afhankelijk van uw eisen en wensen aan thee kunnen we u adviseren wat de beste oplossing voor u is. Hierbij maken we gebruik van de kennis en expertise die we hebben opgedaan in het verleden.

 

Bij ons bent u voor iedere thee oplossing aan het goede adres!

 

 

 

Bestel nu 6 verpakkingen Senza Tea van 250 gram en ontvang een mooie presentatiekist gratis!

 

 

 

 

 

                                      Klik hier!

Bestel nu 18 verpakkingen Sunleaf Teas met ieder 4 doosjes thee en ontvang een mooie presentatiekist gratis.

 

 

 

 

                                             Klik hier!

Gratis proefpakket bestellen? Bestel nu een gratis proefpakket van Plukkruidje en maak kennis met mooie combinaties van verse theekruiden. Van munt, tot appelmunt, pepermunt, venkelkruid of citroentijm.

 

                                                Klik hier!


De filosofie van Senza Tea is eenvoudig: Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om een moment te genieten, of iemand te laten genieten, van een kop heerlijke, echte thee.

 

Dit doen we met uitzonderlijke losse theeën en slimme concepten voor horeca en bedrijven. Alleen losse thee inderdaad, want wij vinden dat een perfecte kop thee met beleving en een authentieke smaak met de hand verwerkt is en niet uit een zakje komt.

 

En we zijn erg trots op onze losse theeën, de fijnste en meest aromatische "full leaf" theeën van de beste plantages wereldwijd. In onze gearomatiseerde theeën en kruiden infusies gebruiken we alleen natuurlijke ingrediënten.

 

Omdat de bladeren van losse thee niet worden fijn gehakt, bevatten zij daarnaast voor ons lichaam weldadige stoffen als anti-oxydanten, vitaminen en andere werkzame stoffen die een positieve invloed hebben op onze gezondheid.

Sunleaf is een heerlijke originele thee. Een vernieuwende combinatie van het lekkerste zongerijpte fruit en vers geplukte theeblaadjes. Een uitgebalanceerd assortiment van verschillende smaken in een trendy verpakking.

Sunleaf is voor iedereen die een momentje voor zichzelf pakt om even onbezorgd te kunnen genieten. Er zitten namelijk alleen natuurlijke ingrediënten in: echte stukjes fruit, kruiden en de beste soorten thee met de hand geplukt op de hooggelegen ‘Fairground’ plantages in Sri Lanka. Dit maakt ons nieuwe thee assortiment net even anders.

 

Met het leveren van het Sunleaf assortiment ondersteunen we ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

Bij de verkoop van Sunleaf gaat rechtstreeks een deel van de opbrengst naar de 'Fairgrounds Foundation'.

 

Deze stichting heeft als sociale en duurzame doelstelling het verbeteren van de woon-, werk en leefomstandigheden in productiela­­­­nden voor thee en koffie (voor meer informatie zie:www.fair-grounds.org)

Plukkruidje is een heerlijke verse thee gebaseerd op verse theekruiden. 


Uit een selectie van 300 kruidensoorten zijn er verschillende melanges samengesteld. 


Deze melanges zijn:

- Even ontspannen

- Winterrust

- Groene munt

- Morgenfris

- Natuurlijk zetje

- In Balans

- Goed buikgevoel


Met ingang van 17 november 2014 zijn deze verschillende melanges te bestellen bij Wij houden Thee. 


Met deze introductie kunnen wij u voorzien in zowel verse thee, losse thee als thee verpakt in thee enveloppen.Volg ons op Twitter, like onze Facebookpagina, volg ons op G+, pin vrolijk mee, bekijk onze films via YouTube en volg onze bedrijvenpagina op LI


Contact:

Wij houden van Thee.nl

Mark Heerkes

Pisanostraat 378

5623 CL Eindhoven

 

BTW Nr. 12.98.49.200.B01

KVK.Nr.:17194377

 

Tel:  040 - 750 5815

Mail: info@wijhoudenvanthee.nl