Klik hier als u ook eenvoudig en snel heerlijke, gezonde losse thee wenst te serveren serveren.


Verras uw gasten met de beleving en kwaliteit van elegante losse thee.
De revolutie die de afgelopen jaren bij koffie heeft plaatsgevonden, herhaalt zich nu bij thee. Uw gasten drinken thuis goede thee en verwachten dezelfde kwaliteit en beleving in de horeca.

 

Met de complete theeconcepten van Senza Tea biedt u uw gasten de unieke beleving van een heerlijke kop losse thee. Losse thee is namelijk niet alleen erg prettig om te drinken, maar zeker ook om naar te kijken.


Nadelen zijn er niet; serveren van Senza Tea is net zo eenvoudig als serveren van thee uit een zakje en door het ontbreken van individuele verpakkingskosten is het duurzaam en zijn de kosten per kop aantrekkelijk te noemen.

 

Losse thee, echte kwaliteit
Losse thee is voller van smaak en bevat meer nuances dan thee(gruis) uit een zakje. Voor losse thee worden hele theebladeren gebruikt. Het bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

Meer beleving
Uw gast ziet en ruikt de ingrediënten en dus de oorsprong van het product: de thee, maar ook de besjes, kruiden, bloesem en cacao. Dit resulteert in een beleving die niet te vergelijken is met thee uit een zakje.

 

Geen extra werk
Door een doordacht concept, is het serveren van losse thee van Senza net zo eenvoudig als serveren van thee uit een zakje. Geen extra handelingen en toch die extra beleving en kwaliteitservaring!


Met het Senza Tea totaalconcept biedt u uw gasten losse thee van uitzonderlijke kwaliteit en meer beleving dan met thee uit een zakje. Nadelen zijn er niet, het is niet meer werk, het is vaak goedkoper dan thee uit een zakje en u heeft geen opstartkosten. Resultaat: meer omzet en meer winst!

 

 

Aantrekkelijk geprijsd
De losse thee van Senza Tea is goedkoper dan de veel theezakjes. Bij een theezakje betaalt u meer voor de verpakking dan voor de inhoud, bij Senza slechts voor de thee zelf.

 

Geen opstartkosten
Alles wat u nodig heeft voor het serveren van de losse thee: Universele zeefjes met lekbakje, dienblaadjes, blikken en maatlepel, kunt u d.m.v. een serviesregeling direct bij de start krijgen.

 

Meer omzet, meer winst
U kunt een hogere prijs per kop thee vragen. Uw gast betaalt ten slotte graag wat extra voor meer kwaliteit en meer beleving. Dit terwijl de kosten lager zijn!


Volg ons op Twitter, like onze Facebookpagina, volg ons op G+, pin vrolijk mee, bekijk onze films via YouTube en volg onze bedrijvenpagina op LI


Contact:

Wij houden van Thee.nl

Mark Heerkes

Pisanostraat 378

5623 CL Eindhoven

 

BTW Nr. 12.98.49.200.B01

KVK.Nr.:17194377

 

Tel:  040 - 750 5815

Mail: info@wijhoudenvanthee.nl