Darjeeling Premium
De beroemde zwarte thee van de tweede pluk uit Darjeeling, India. Deze thee staat bekend als de "champagne onder de theeën" en kan gekarakteriseerd worden als vol, rond en zoet.

 

 

Earl Grey

Earl Grey met verfrissende geur en smaak door de Bergamot-citroen aroma SunLeaf Original Thee is een heerlijke en eerlijke thee. Een innovatieve combinatie van zongerijpt fruit en vers geplukte thee.


 

 

Ceylon Black

De beroemde zwarte Ceylon thee uit Sri Lanka met een verfrissend aroma en vleugje citroen., De thee wordt verbouwd op een hoogte van ongeveer 1.000 meter. Dit leidt tot een thee met een milde en aromatische smaak.

 

 

 

English Blend

Een traditionele Engelse blend, door de geur en smaak in evenwicht. SunLeaf Original Thee is een heerlijke en eerlijke thee.


 

 

Lapsang Souchong

Door het roken boven wortels van Chinese naaldbomen krijgt deze zwarte thee de beroemde teerachtige smaak van zoete, frisse en rokerige aroma’s. Houdt u van single malt whisky en goede sigaren? Dan is dit de thee voor u!

 

 

 

Green Tea

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Een pure groene thee (100%). Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.


 

 

Earl Grey Blue Flower

De klassieke zwarte thee met een stevige body en aangevuld met het karakter van de bergamot. Een lichte en frisse citrusvrucht. De blauwe korenbloesem geeft deze thee zijn natuurlijke zoetheid.

 

 

Grean Tea Jasmine

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Sunleaf groene thee met jasmijn is een innovatieve combinatie van zongerijpt fruit en vers geplukte thee. Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.


 

 

Gunpowder Green
Deze biologische thee uit Zhejiang, China, is een absolute klassieker. De naam komt van de ronde vorm van de theebladeren. De thee kenmerkt zich door zijn kruidige en licht rokerige aroma.

 

 

 

Grean Tea Lemon

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Heerlijke thee met citroengras en echte stukje citroen zorgen voor een verfrissende smaak. Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.


 

 

 

Sencha Green
Biologische groene thee met een aromatisch en fris karakter. De karakteristieke bladvorm ontstaat door het persen van de theebladeren.

 

 

 

Green Tea Mint

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Dit theeblend van Sunleaf is gemaakt met extracten van munt en groene thee. Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.


 

 

Green Jasmine
De methode voor aromatiseren van de Chinese groene Jasmijn thee door het toevoegen van verse jasmijn bloemen wordt al ruim 1.000 jaar toegepast. Dit leidt tot een krachtige,bloemige en zoete thee.

 

 

Rooibos

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Een pure rooibos (100%), afkomstig van de rooibosstruik uit Zuid-Afrika. Van nature is Rooibos thee cafeïnevrij. Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.


 

 

Orange chocolate
Decadente lekkernij van groene thee en kruiden. Een exquise Sencha groene thee, gecombineerd met een natuurlijke cacaosmaak en verse sinaasappels, afgerond met een licht truffelaroma. Simpelweg een hemels genot.

 

 

Rode vruchten

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Sunleaf Red Fruit tea is een theeblend bestaande uit aardbei, kers & framboos. Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.


 

 

 

Sencha Sensation
Frisse biologische melange van groene Sencha thee met citroen, verse limoenschil en pittige gember. Een hint van zoetige kaneel verfijnd deze sensationele compositie.

 

 

 

Orange Tea

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Dit heerlijke blend van Sunleaf met zongerijpte sinaasappel stukjes! Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.


 

 

Bai Mu Dan White
Deze delicate witte thee uit Fujian, China, bestaat uit gedroogde en licht geroosterde theeblaadjes. Toch zorgt het terroir voor heerlijke zoete, fruitige en melkachtige aroma’s.

 

 

 

Bosvruchten Tea

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Een fruitige thee met zongerijpte stukjes framboos en bosvruchten aroma. Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.


 

 

 

Nights in Paris
Vive la France. Deze witte thee met fijne natuurlijke vanille en lavendel brengt herinneringen naar boven van de laatste vakantie in de Provence.

 

 

Herbal Tea

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Dit theeblend van Sunleaf bestaande uit o.a. zoethout, munt & kruidnagels. Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.


 

 

African Rooibos
Pure, biologische Zuid Afrikaanse Rooibos. Perfecte maagvriendelijke en cafeïne vrije dorstlesser. Mild en aangenaam van smaak.

 

 

Chai Tea

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Sunleaf chai tea is een theeblend bestaande uit gember, kaneel & kruidnagels. Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.


 

 

 

Warming Soul
Verfijnde blend van rooibos. Geaccentueerd met de zoete en kruidige smaak van natuurlijk vanille en kaneel. De beste natuurlijke vanille is in deze thee verwerkt.

 

 

Apple Cinnamon

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Sunleaf Apple Cinnamon tea is een theeblend bestaande uit appel extracten & kaneel. Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.


 

 

 

Refreshing Rooibos
Natuurlijke gearomatiseerde biologische blend van rooibos en vruchten. De frisse en fruitige smaak van appel en citroen vormen een harmonieus geheel met de zachte rooibos.

 

 

Camomile

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Een innovatieve combinatie van zongerijpt fruit en vers geplukte thee. Proef deze heerlijke kamillethee met citroengras van Sunleaf. Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.


Onderstaande verpakkingen van Sunleaf zijn voorbeelden van verpakkingen met pyramidezakjes.

 

Ieder pyramidezakje zit verpakt in een eigen uniek doosje. Deze doosjes zijn per 15 verpakt in een omdoos.


 

 

Herbal Chai

Blend van kruiden, fruit melange en specerijen. De typisch kruidige smaak van kaneel en kardemom wordt licht gecompenseerd door de smaak van sappige appels.

 

Earl Grey met verfrissende geur en smaak door de Bergamot-citroen aroma. SunLeaf Original Thee is een heerlijke en eerlijke thee. Een innovatieve combinatie van zongerijpt fruit en vers geplukte thee.

 

Earl Grey is verkrijgbaar als enveloppe maar ook als pyramide zakje.

 

 


 

 

Secret Spices
Een geweldige infusie om tot rust te komen na een drukke dag. De zoete honeybush en appel worden gecombineerd met verfrissende venkel en nana mint. Het bijzondere karakter van groene mate rond het geheel af.

 

 

English Blend

Een traditionele Engelse blend, door de geur en smaak in evenwicht. SunLeaf Original Thee is een heerlijke en eerlijke thee. Een verpakking met 15 pyramidezakjes.


 

 

 

Refreshing Nana Mint

Deze gedroogde mintbladeren zijn een perfecte vervanger voor verse munt. De frisse, duidelijke en niet overheersende muntsmaak en geur van dit kruid zijn fascinerend.

 

 

Green Tea

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Een pure groene thee (100%). Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.

 


 

 

Camomile Delight

De delicate smaak van kamille leidt tot een verfrissende drank met een diepgele kleur, welke traditioneel wordt gewaardeerd vanwege haar rustgevende eigenscheppen.

 

 

 

Grean Tea Jasmine

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Sunleaf groene thee met jasmijn is een innovatieve combinatie van zongerijpt fruit en vers geplukte thee. Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.

 


 

 

Pure Vervain

De recent in Frankrijk geoogste biologische verveine bladeren geven een zachte citroenachtige smaak. Vele medicinale eigenschappen, zowel mentaal als fysiek, worden aan dit kruid toegekend en theine ontbreekt.

 

 

 

Grean Tea Lemon

SunLeaf Original Thee is een (h)eerlijke thee. Heerlijke thee met citroengras en echte stukje citroen zorgen voor een verfrissende smaak. Daarnaast steunt u met de aankoop van Sunleaf Teas direct verbetering van de leef- en werkomstandigheden van plantagemedewerkers.

 


Volg ons op Twitter, like onze Facebookpagina, volg ons op G+, pin vrolijk mee, bekijk onze films via YouTube en volg onze bedrijvenpagina op LI


Contact:

Wij houden van Thee.nl

Mark Heerkes

Pisanostraat 378

5623 CL Eindhoven

 

BTW Nr. 12.98.49.200.B01

KVK.Nr.:17194377

 

Tel:  040 - 750 5815

Mail: info@wijhoudenvanthee.nl